Catwalk trekt veel kijkers

Oosterwolde Promotion heeft zaterdagmiddag 5 april voor de zesde keer de allerlangste catwalk van Friesland gehouden. De belangstelling was groot.

De winkelstraat was omgetoverd tot één lange catwalk. Hierop presenteerden diverse ondernemers uit Oosterwolde hun nieuwe collectie. Niet alleen kleding, maar ook andere producten als brillen, sieraden en schoenen werden getoond. In totaal werden er drie rondes gelopen. Mede door het mooie weer kwamen er veel bezoekers op het evenement af.

Tijdens de eerste twee shows werden er lootjes verkocht waarmee leuke prijzen te winnen waren. Daarnaast was er een modellenscout aanwezig. Deze modellenwedstrijd werd gewonnen door de 20-jarige Marike Stoker uit Oosterwolde. Zij heeft o.a. een IceWatch-horloge gewonnen, ter beschikking gesteld door Juwelier Simons.

Speciaal voor de kinderen waren er enkele schapen met lammetjes te bewonderen. De straat was aangekleed met vogelhuisjes, beschikbaar gesteld door aannemersbedrijf Buiteveld en gepimpt door leerlingen van het Stellingwerf College.