PROEFbeleef valt in de smaak

PROEFbeleef Oosterwolde is een succes geworden. Een mooie, volle markt, een goede opkomst en geen ongeregeldheden.

Oosterwolde Promotion heeft het evenement georganiseerd in samenwerking met FryslanMarkten. De markt ging om 14.00 uur van start. 'Er waren ruim zeventig standhouders aanwezig’, aldus marktmeester Willem Dijkstra. ‘Dat hebben we in jaren niet gehad. De samenwerking met FryslanMarkten heeft op dit vlak dus zeer goed uitgepakt.’

Direct vanaf de start was het druk op de markt. ‘Rond vijf uur was het een beetje rustig, maar daarna weer topdrukte’, aldus Dijkstra. Naast de markt waren er diverse activiteiten voor kinderen opgezet. Tevens werden er oude ambachten getoond.

’s Avonds traden er diverse bands op bij Snack 2000, aan de kop van de Stationsstraat en bij het Bruincafé. Mede door het goede weer was er ontzettend veel volk op de been. Sfeervol en gezellig!

PROEFbeleef Oosterwolde is de opvolger van de traditionele Avondmarkt. De vernieuwde aanpak blijkt dus goed te zijn uitgevallen. We hebben van zowel de bezoekers, winkeliers als standhouders alleen maar positieve reacties ontvangen. Alles is gewoon goed verlopen, dus wij zijn als winkeliersvereniging zeer tevreden.