Najaarscatwalk trekt veel publiek

In de Stationsstraat is zaterdagmiddag 5 oktober voor de vijfde keer de 'Allerlangste catwalk van Friesland' gehouden. Het evenement trok veel bezoekers naar het centrum van Oosterwolde.
 
De winkelstraat was omgetoverd tot één lange catwalk. Door een groot deel van de ondernemers werd de najaarscollectie getoond. Niet alleen kleding, maar ook veel andere artikelen, zoals brillen, schoenen en sieraden.
 
De organisatie was in handen van Oosterwolde Promotion. 'De catwalk is goed verlopen', zegt Marije Wesselink, lid van de activiteitencommissie van Oosterwolde Promotion. 'Erg veel bezoekers en we hadden prachtig mooi weer.'
 
Het voorprogramma en de invulling van de pauze werd verzorgd door Moustapha Seck met een djembeeworkshop. Hij had twintig trommels bij zich en een aantal leerlingen. De overige trommels mochten kinderen en volwassenen uit het publiek bespelen. Het was een groot succes.
 
Na afloop van de tweede ronde werd de trekking van de loterij gehouden. Er waren door de winkeliers veel leuke prijzen beschikbaar gesteld.