Gezellige kerstmarkt trekt veel publiek

Het was zondag 21 december druk in het centrum van Oosterwolde. De kerstmarkt trok veel bezoekers. Mede door de vele randactiviteiten waren de reacties zeer positief.

De markt was georganiseerd door Oosterwolde Promotion in samenwerking met marktorganisatie Thomas09. Naast de verkoop vanuit de kramen konden de bezoekers ook terecht in de winkels. Veel zaken in de Stationsstraat hadden de deuren deze koopzondag geopend.

Daarnaast vielen de diverse activiteiten in de smaak. Zo was er livemuziek waar veel belangstelling voor was. Onder andere het popkoor Just4Fun gaf een optreden. Ook het straattheater en het levende standbeeld trokken veel bekijks.

Kinderen konden een ritje maken in de zweefmolen. Ook genoot deze doelgroep van de schaapjes die aan de kop van de Stationsstraat een plekje hadden gekregen. De kinderen mochten ook met de kerstman op de foto.

De gehele dag bleef het zo goed als droog en ook waaide het iets minder hard dan voorgaande dagen. ‘Daar hebben we zeker geluk mee gehad’, aldus Jack de Vries van Thomas09.