Koningsdag

Op zaterdag 26 april wordt in Oosterwolde Koningsdag gevierd. OP adviseert om deze dag de reguliere openingstijden te hanteren.

Koopzondagen 2013

De gemeenteraad heeft de Verordening winkeltijden Ooststellingwerf 2012 vastgesteld.


> Lees meer...

Voor en door ondernemers

U bevind zich nu op het ondernemers deel van de website van Oosterwolde Promotion.
Op dit deel van de website vind u informatie over de vereniging en over de activiteiten die Oosterwolde Promotion organiseert voor haar leden.

Daarnaast kun u in dit gedeelte ook informatie vinden over allerhande nieuws wat voor ondernemers in Oosterwolde van belangs is. Iedere maand wordt door de gemeente Ooststellingwerf een nieuwsbrief aan ons beschikbaar gesteld welke per email aan de leden wordt gestuurd. De laatste editie van deze gemeente nieuwsbrief kan ook vanaf de website worden geraadpleegd.

Wilt u meer informatie over de vereniging of wilt u als ondernemer lid worden dan kunt u contact opnemen met het bestuur of een e-mail sturen.

 

> Overzicht bestuur

> E-mail

Detailhandelsvisie 2007

Oosterwolde Promotion heeft samen met de gemeente Ooststellingwerf, Commerciële Club Ooststellingwerf en de Kamer van Koophandel gewerkt aan een detailhandelsvisie.

 

> Klik hier om deze te downloaden

Masterplan Oosterwolde Centrum

Op maandag 7 oktober organiseert de gemeente de eerste inspraakavond over het ontwerp Masterplan Oosterwolde Centrum – Venekoten Noord. Deze bijeenkomst is voor iedereen toegankelijk en wordt gehouden in de raadszaal in het gemeentehuis.

> Lees meer

Stand toerisme

Op dinsdag 28 februari presenteren SWECO en ECORYS de resultaten van hun onderzoek naar het toerisme in de gemeente Ooststellingwerf en in de provincie Drenthe. Wat betekenen de resultaten voor de toeristische branche in onze gemeente? Onder leiding van Andries Ophof – bekend van RTV Noord – gaat een tiental deskundigen midden in de arena met elkaar in discussie. U bent ook welkom om hierbij aanweizg te zijn. 

Aanvang:            19:30 uur - inloop om 19:00 uur

Plaats:  Dorpshuis de Wyken, Veenwijksweg, Ravenswoud


logo-gemeente

 

Gemeente nieuwsbrief

> Klik hier voor de laatste editie 

OP-poll