Koningsdag 2017

Koningsdag in Oosterwolde is ondanks de kou zeer gezellig verlopen. Lees meer>>

Activiteiten in Oosterwolde

Op deze website van Oosterwolde Promotion (OP) vindt u alle informatie over activiteiten in en rond Oosterwolde. De meeste activiteiten worden door of samen met Oosterwolde Promotion georganiseerd.

Oosterwolde Promotion is in eerste instantie een vereniging van de ondernemers van Oosterwolde die activiteiten organiseert voor de klanten in Oosterwolde. Op dit moment bent u op het consumenten gedeelte van de website. Hier vindt u de informatie over activiteiten, akties en evenementen.

Wilt u meer informatie over de vereniging of wilt u als (toekomstig) ondernemer in Oosterwolde lid worden van dé ondernemersvereniging van Oosterwolde dan kun u ook de het speciale ondernemers deel bezoeken.

Eindejaarsactie

De Eindejaarsactie van Oosterwolde Promotion is weer van start gegaan. Tot en met donderdag 31 december maakt het winkelend publiek kans op diverse geldprijzen. Voor iedere € 10,- die wordt besteed bij de deelnemende bedrijven, ontvangt de klant een sticker. Een volle spaarkaart kan ingeleverd worden in de bussen. Die zijn te vinden bij de Albert Heijn, Wesselink Dental en Perron 11. De trekkingen zijn op donderdag 8 december en donderdag 5 januari om 19.30 uur in het centrum van Oosterwolde. Prijswinnaars krijgen bericht.

OP nieuwsbrief

Meld u als consument hieronder aan voor de nieuwsbrief van Oosterwolde Promotion en ontvang informatie over nieuwe evenementen.